Krogholmgårdsvej 21, 2950 Vedbæk

Enderækkehus på 90 m2 med loft til kip.

Eftertragtet enderækkehus i et plan beliggende på dejlig hjørnegrund med østvendt forhave og sydvestvendt baghave. Der er under 300 meter til Trørød Torv med dagligvarebutikker, bager og Take-away mm. De daglige gåture kan variere i naturskønne og hyggelige områder f.eks. er der ca. 400 meter til Kohave-engen, 600 meter til Trørød Skov og 2,5 km. til Vedbæk Havn og Øresund. Børnevenligt område kun ca. 500 meter til Trørødskole. I øvrigt under 1 km. til motorvej til København.

Der er i øvrigt busforbindelse under 1 min. fra boligen, så man nemt og bekvemt kan komme med bus til Lyngby, Holte, Vedbæk mm.

Huset blev renoveret i 1994 og har siden der blevet vedligeholdt. Men som ny ejer, skal du nok være forberedt på at investere i lidt forbedringer.
Naturgasfyret blev udskiftet i 2013.

Ejendommen er indrettet således: Entré med mellemgang hvor der er skabe, badeværelse med lyse klinker på gulv og i bruseniche, et godt kontor, dejlig lys stue med loft til kip, spisestue med udgang til hyggelig have, soveværelse, hyggeligt og funktionelt køkken samt et godt bryggersrum med udgang til forhaven.

Der er udarbejdet en ganske fin tilstandsrapport for ejendommen.

Stort brugbart loft til opbevaring.

Der vil være mulighed for at opføre en tilbygning på 35 m2.