Skal din bolig sælges nu?

Det vil vi meget gerne hjælpe dig med! Start med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
En salgsvurdering hos Wilstrup Bolig er selvfølgelig gratis. Det er vores første mulighed for at kunne fortælle dig, hvordan du får et optimalt salg. Du kan samtidig vurdere, om vi har en kemi, som gør, at vi kan starte et tillidsfuldt samarbejde omkring salget af din bolig.
Vi ved, at en bolighandel er langt mere end m2 og tørre tal. Det drejer sig om drømme og følelser. Drømme for dig som køber, der leder efter den rigtige bolig og omdrejningspunktet for næste kapitel i dit liv. Og følelser for dig som boligsælger, der står overfor at skulle sælge din bolig, uanset grundet til dit salg.
Når du vælger os som din ejendomsmægler, og vi får nøglerne til din bolig, så er vi fuldt ud bevidst med det store ansvar, der følger med - og vi vil gøre alt, for at leve op til den tillid, du har vist os.
Din bolighandel er først en succes, når du har opnået et tilfredsstillende salg. Vi slipper dig ikke, før nøglerne er overdraget til køber, og du har underskrevet refusionsopgørelsen samt modtaget pengene fra salget af din bolig.
Vores største mål er, at du kan anbefale os til andre.
Nu er det op til dig, hvornår vi skal komme og vurdere din bolig. Tag første skridt, udfyld kontaktformularen eller ring til os på tlf. 28301059. Hvis du ikke er klar endnu til at bestille en vurdering, men gerne vil vide mere, så lad os forklare nærmere:
Hvad kan du så forvente af os?
Vi laver en forventningsafstemning sammen, så der ikke opstår misforståelser eller skuffelser.
Ingen binding hos os, vores kontrakter kan opsiges fra dag til dag.
Vi binder dig ikke til en 6-måneders kontakt, da vi hellere vil lade dig kunne gå videre til næste ejendomsmægler, hvis du mod forventning skulle være utilfreds med vores salgsarbejde. Vi tror på tillid og overholder vores aftaler.
Hvor bliver din bolig synlig for køber?
Din bolig bliver naturligvis annonceret på de største boligsites i Danmark, såsom boligsiden.dk, boliga.dk men også på Danbolig, Home, EDC, Nyboligs hjemmesider. Derudover vil din bolig blive vist på sociale medier, såsom Facebook og Instagram. Avisannoncering er selvfølgelig også en mulighed, for der er stadig mange, som læser i lokalavisen og får inspiration til ny bolig.
Fortjener din bolig det bedste? Videopræsentation kan have store fordele.
Vi håber, at du vil investere i dit boligsalg for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler derfor, at der laves en videopræsentation af din bolig, da denne kan bliv delt og set flere gange på de sociale medier. Samtidig giver det også køberne, som ser boligen fra de forskellige boligsites, en mere detaljeret visning af boligen. Her kan man fornemme omgivelserne og stemningen bedre end bare på stillbilleder.

Sæt ikke din bolig til salg før du også har fået et tilbud fra os!

Ved udfyldelse af formularen, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om vurdering af din bolig.

februar 2019

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728