Prisberegner hvad er din bolig værd

Få en salgsvurdering fra Wilstrup Bolig

Kundetilfredshed 5 ud af 5 stjerner afgivet af 65 tidligere kunder på Google d. 31.07.2023
Vores nøgleord er tillid, tryghed og ærlighed. Vi er uddannede ejendomsmæglere med i alt 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland. Din bolig garanteres altid stor opmærksomhed, da din bolig annonceres på landets største boligsites. Vi tager i øvrigt kun 20 boliger til salg af gangen, for at sikre høj kundeservice.
Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.
Ved udfyldelse af formularen, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om vurdering af din bolig.

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Det siger vores kunder


Henrik og Annemette:
Annemette og jeg blev anbefalet at bruge Wilstrup Bolig, da vi gerne ville sælge vores ejendom i Birkerød.
Et par måneder forinden, havde Wilstrup Bolig solgt min brors ejendom på omkring 4 uger, hvilket naturligvis motiverede os meget.
Vi blev "lovet" at vores bolig ville blev solgt inden for 3 måneder. Men allerede efter 2,5 uge, var vi godt igang med en forhandlingsproces og efter 3,5 uge var huset solgt.
Rådgivning, seriøsitet, ærlighed og ikke mindst et meget personligt engagement er nogle af de nøgleord, som Annemette og jeg gerne vil sætte på Wilstrup Bolig.
De er meget professionelle!
Wilstrup Bolig har en politik om KUN at have omkring 10 boliger til salg pr. mægler. Det giver et helt naturligt og meget mærkbart nærvær.
Nikki Silberg:
Vi har haft et utrolig smidigt salg af vores hus som tog bare 11 dage! Vi var tæt på at tage en "kædemægler" men er i den grad glad for at vi valgte at bruge Wilstrup Bolig. Alle spørgsmål bliver besvaret. Aftaler er 100% gennemskuelige og overholdes. Det bedste er næsten at sagen ikke bare overdrages til en sagsbehandler når salget er på plads. Dette håndterer Agniezska og Kasper selv hvilket er medvirkende til en helt igennem personlig oplevelse. De udviser oprigtig interesse for Vores ejendom og salget af denne, modsat de andre mæglere vi havde ude og give bud på en formidlingsaftale. De andre var faktisk fuldstændig ligeglade med at vi ikke gik videre med dem hvilket bekræftede at vi bare ville have været et nummer i deres system.
Vi er så tilfredse at vi nu også har indgået aftale om købermægler og rådgiver i forbindelse med købet af vores næste bolig.
Sebastian Drejer:
Vi har følt os trygge igennem hele forløbet og i gode hænder. Agnieszka var utrolig informativ og ærlig i vores samarbejde. Vi var så glade for samarbejdet at vi også valgte hende som rådgiver da vi skulle købe vores nye bolig.
Læs evt. flere anmeldelser på krak eller google.

Salgsvurdering fra Wilstrup Bolig

Hos Wilstrup Bolig får du altid personlig betjening fra indehaverne der er uddannede ejendomsmæglere, og selv bor i Helsingør. Så skal du have solgt din bolig, så start med en gratis vurdering af en lokal ejendomsmægler med stor erfaring indenfor boligsalg i alle prisklasser - både i Helsingør, Espergærde, Humlebæk, Ålsgårde - ja faktisk i de fleste byer i Nordsjælland.
Hvilken ejendomsmægler i Helsingør skal du vælge til at sælge din bolig, sidder du måske og overvejer. Wilstrup Bolig er én af 9 ejendomsmæglere i 3000 Helsingør, du kan vælge imellem. Hvad kan de forskellige ejendomsmæglere tilbyde, hvor skiller de sig ud, hvor mange boliger har de til salg og bliver du bare et nummer i rækken, eller bliver du betjent af mange forskellige ansatte?
Hos Wilstrup Bolig forsøger vi at skille os ud ved bl.a. at sætte dig som kunde i centrum. Du kan dermed forvente, at blive betjent af indehaverne som er uddannede ejendomsmæglere. Hos os kan du skræddersy dit boligsalg efter dit behov, og du kan blande din boligpakke som du vil. Vi har offentliggjort priserne på de forskellige ydelser vi tilbyder. Derudover har vi lavet en salgsguide med tips og inspiration til et optimalt boligsalg. Du er ikke bundet fast til en 6-måneders kontrakt, men tilbydes istedet salg uden bindingsperiode.
Selvom vi hos Wilstup Bolig har kontor i Helsingør, kan vi sagtens varetage en ejendomshandel overalt i Nordsjælland. Vores erfaring som ejendomsmæglere rækker tilbage til 1999, hvor vi startede i mæglerbranchen. Vi sælger alle typer boliger og i alle prisklasser.
Hvad er min bolig værd? - sådan et spørgsmål er der sikkert mange der sidder med. Og boligpriserne kan udvikle sig meget på få år. Hos Wilstrup Bolig har vi svaret på, hvad din bolig er værd! Vi vil meget gerne hjælpe med dit boligsalg, og tilbyder gratis og uforpligtende at komme forbi og give vores salgsvurdering af din bolig. Vurdering af hus, rækkehus, lejligheder tager mellem 30 – 60 minutter. På mødet gennemgår vi boligen og derefter taler vi om, hvilken målgruppe som kunne være interesseret i din bolig og hvilken markedsføringsstrategi der skal lægges.
 
Det er ikke altid sikkert at vi på mødet fortæller, hvad din bolig er værd eftersom det nogle gange kan være at vi lige skal fordøje de positive indtryk vi får. Og ja, vi som ejendomsmæglere kan godt blive forblændet af en flot bolig og sidde og tænke at den bolig skal vi bare have til salg. Men det er så ærgerligt at sidde og love for meget på et møde, hvis prisen så i virkeligheden ikke holder - det skal være den rigtige pris for starten.
Hos WILSTRUP BOLIG vil vi være den ejendomsmægler i Helsingør der sætter de mest realistiske priser, og giver de mindste afslag i en ejendomshandel. Når vi sammen har sat en realistisk vurdering, kommer der mange fremvisninger - og når der er mange fremvisninger, så er det som ejendomsmægler også nemmere at overbevise køberne om, at de ikke kan få et afslag i købesummen. Dermed bliver der mere til dig som sælger.
Har du en bolig i Helsingør eller omegn som skal sælges, så vil vi meget gerne komme i betragtning når du skal vælge ejendomsmægler. Tjek os ud og se om vi har kemi og vores værdier matcher dine. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med salget af din bolig.
Start med en gratis og uforpligtende boligvurdering – ring enten til ejendomsmægler Kasper Wilstrup som træffes på tlf. 28301059 eller Agnieszka C. Wilstrup som træffes på tlf. 28432980.

Skal din bolig sælges nu?

Det vil vi meget gerne hjælpe dig med! Start med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
En salgsvurdering hos Wilstrup Bolig er selvfølgelig gratis. Det er vores første mulighed for at kunne fortælle dig, hvordan du får et optimalt salg. Du kan samtidig vurdere, om vi har en kemi, som gør, at vi kan starte et tillidsfuldt samarbejde omkring salget af din bolig.
Vi ved, at en bolighandel er langt mere end m2 og tørre tal. Det drejer sig om drømme og følelser. Drømme for dig som køber, der leder efter den rigtige bolig og omdrejningspunktet for næste kapitel i dit liv. Og følelser for dig som boligsælger, der står overfor at skulle sælge din bolig, uanset grundet til dit salg.
Når du vælger os som din ejendomsmægler, og vi får nøglerne til din bolig, så er vi fuldt ud bevidst med det store ansvar, der følger med - og vi vil gøre alt, for at leve op til den tillid, du har vist os.
Din bolighandel er først en succes, når du har opnået et tilfredsstillende salg. Vi slipper dig ikke, før nøglerne er overdraget til køber, og du har underskrevet refusionsopgørelsen samt modtaget pengene fra salget af din bolig.
Vores største mål er, at du kan anbefale os til andre.
Nu er det op til dig, hvornår vi skal komme og vurdere din bolig. Tag første skridt, udfyld kontaktformularen eller ring til os på tlf. 28301059. Hvis du ikke er klar endnu til at bestille en vurdering, men gerne vil vide mere, så lad os forklare nærmere:
Hvad kan du så forvente af os?
Vi laver en forventningsafstemning sammen, så der ikke opstår misforståelser eller skuffelser.
Ingen binding hos os, vores kontrakter kan opsiges fra dag til dag.
Vi binder dig ikke til en 6-måneders kontakt, da vi hellere vil lade dig kunne gå videre til næste ejendomsmægler, hvis du mod forventning skulle være utilfreds med vores salgsarbejde. Vi tror på tillid og overholder vores aftaler.
Hvor bliver din bolig synlig for køber?
Din bolig bliver naturligvis annonceret på de største boligsites i Danmark, såsom boligsiden.dk, boliga.dk men også på Danbolig, Home, EDC, Nyboligs hjemmesider. Derudover vil din bolig blive vist på sociale medier, såsom Facebook og Instagram. Avisannoncering er selvfølgelig også en mulighed, for der er stadig mange, som læser i lokalavisen og får inspiration til ny bolig.
Fortjener din bolig det bedste? Videopræsentation kan have store fordele.
Vi håber, at du vil investere i dit boligsalg for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler derfor, at der laves en videopræsentation af din bolig, da denne kan bliv delt og set flere gange på de sociale medier. Samtidig giver det også køberne, som ser boligen fra de forskellige boligsites, en mere detaljeret visning af boligen. Her kan man fornemme omgivelserne og stemningen bedre end bare på stillbilleder.