Sagt af Kasper Hybel Wilstrup

Ejendomsmæglerbranchen har fascineret mig siden jeg var ganske ung. Allerede i 7. klasse var jeg i praktik hos en ejendomsmægler og fik efterfølgende et job som piccolo, hvor småopgaver blev udført. At kunne beundre og se op til de dygtige ejendomsmæglere gjorde, at jeg i en tidlig alder vidste, at jeg ønskede at blive ejendomsmægler. Det var kombinationen af min fascination af boliger og boligers muligheder samt den nære kundekontakt, der tiltalte mig. Med kursen mod målet lykkedes det efter Handelsskolen at få en elevplads hos en ejendomsmægler på Nordkysten. Jeg startede i januar 1999, og har siden været i ejendomsmæglerbranchen. Det er et valg, jeg aldrig har fortrudt, og jeg nyder fortsat at være i ejendomsmæglerbranchen.
Jeg blev uddannet ejendomsmægler i 2004, og er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
Jeg er god til at skabe tillid hos køber og være bindeleddet mellem køber og sælger. Jeg brænder for det, jeg laver, og ønsker at hjælpe dig som boligsælger til et godt og trygt salg. Når nøgleordene er dialog, forventningsafstemning og klare aftaler, så er jeg på sikker grund. Når ja er ja og nej er nej.

Om os

Vi hedder hhv. Kasper Hybel Wilstrup og Agnieszka Wilstrup og er begge uddannede ejendomsmæglere MDE. Læs mere om os nederst på denne side.
Vil du bindes til en 6-måneders kontrakt til din ejendomsmægler?
Vi tilbyder aftaler uden bindingsperiode og tror på et tillidsfuldt samarbejde. Du kan fra dag til dag komme ud af vores aftale.
Hos os bliver din bolig ikke bare et nummer i rækken.
Vi tager kun 20 boliger til salg ad gangen, så vi hver især har 10 sager – på den måde kan vi yde den bedste service til dig. Din bolig skal være i centrum, og det bliver den hos os. Du får altid personlig betjening og vi sikrer, at der altid er tæt dialog. Du undgår derved at blive "et nummer i rækken".
Er tillid vigtig for dig?
Da ejendomsmæglere ikke har den højeste troværdighed blandt Danmarks befolkning, er det hér, vi virkelig ønsker at gøre en forskel.
Når vi står for salget, så kan vi kun varetage sælgers interesser, men selvfølgelig med største respekt overfor køber. Det har vi forstået og mange købere giver os tit ros for den måde vi håndterer boligsalget på.
Fang os på telefonen efter fyraften.
Er du også én af dem, som bliver lidt irriteret over, at telefonen ikke bliver taget efter kl. 17.00? Sådan er det ikke hos Wilstrup Bolig. Vi lever af vores kunder og ved godt, at mange har travlt i hverdagene og først selv får fri kl. 17.00. Derfor vil vi altid kunne træffes telefonisk til kl. 20.00, så en ejendomshandel ikke behøver at gå i stå eller vente til næste dag.
Erfaring:
Gennem tiden har vi opnået stor erfaring med salg af lejligheder, villaer, rækkehuse, sommerhuse og lystejendomme på landet eller ved vandet. Intet er for småt eller stort for os, og vi yder altid samme gode service og professionelle rådgivning. 
Hvor sælger vi boliger?
Vi har boliger til salg over det meste af Nordsjælland og ind mod København. Vi er så heldige, at vi får anbefalinger fra mange af vores kunder, hvilket gør, at vi får fornøjelsen af at lære nye steder at kende, i takt med at vi får flere og flere boliger til salg i Nordsjælland og omegn.
Vil du have det billigste salær?
Så skal du vælge vores ”Selv salg” løsning, hvor du selv skal stå for fremvisningerne og selv løbende skal betale for de ydelser, du vælger at benytte. Hos WILSTRUP BOLIG går vi ikke efter at være den billigste ejendomsmægler, men hellere den bedste, som har et godt ry blandt kunder.
Vi bestræber os på at give den bedste service uanset om du vælger en ”Selv salg” løsning eller du får os til at gennemføre dit salg fra A til Z. Læs mere om priser for sælg selv via Boligsalgsguide
Mere info om dit boligsalg
Klik på Vurdering og læs mere. Der har vi bl.a. skrevet om, hvordan vi markedsfører din bolig og hvorfor, vi mener, at en boligfilm kan gavne dit salg.
Vi passer godt på dine persondata
Ansvarsforsirking

Sagt af Agnieszka C. Wilstrup

Jeg tror på, at jeg kan tilføre noget personligt og ekstra til dit boligsalg med min erfaring, faglighed og mit lokale kendskab.
Jeg er opvokset i Helsingør, alle mine barndomsminder er fra byen og vores dejlige omgivelser. Jeg elsker at bo og arbejde her. Jeg oplever dagligdagen i Helsingør og omegn og ved hvad byen har at byde på. Jeg ved hvad der er af sociale og kulturelle arrangementer, som jeg også aktivt deltager i.
Jeg har gennem en lang årrække boet i Humlebæk, hvor jeg også har et stort lokalkendskab. Jeg ved hvad Humlebæk har af muligheder og naturskønne omgivelser.
Jeg er uddannet ejendomsmægler, jeg elsker mit arbejde. Jeg har arbejdet som ejendomsmægler i Helsingør og omegn i 10 år. Jeg har erfaring med salg af alt lige fra en 1-værelses lejlighed til en luksuriøs villa i millionklassen. Jeg kan alt fra a-z i en bolighandel, jeg sætter en ære i at følge kunden gennem hele salgsprocessen.

Brug Wilstrupbolig, når du overvejer boligsalg

Hos Wilstrupbolig har vi fokus på det personlige boligsalg – derfor er tillid og loyalitet grundstenene i vores ejendomsmæglervirksomhed. Det betyder, at du som kunde hos os altid er sikret en respektfuld behandling, samt at vi overholder de aftaler, vi sammen indgår.
Vi ved, at når man går med tanker om at sælge sin bolig, kan det være forbundet med en masse usikkerhed og tvivl – det kan være en stor beslutning at forlade et område og en bolig, som man måske har levet og boet i, i mange år. På samme tid kan det være spændende at drømme om – og måske endda forelske sig i – en ny bolig i et andet og nyt område, som man gerne vil flytte til. Vi har fuld forståelse for, at der kan herske stor tvivl forud for et boligsalg – derfor afstemmer vi forventninger med dig, inden salgsprocessen sættes i gang, så vi undgår misforståelser eller usikkerheder.
Når man først har besluttet at sælge sin bolig, vil man naturligvis også gerne have en god og fair pris for den. Vi kan i den sammenhæng hjælpe dig ved ganske gratis at vurdere din bolig, så du kan få en klar fornemmelse af, hvad din bolig er værd – hvis din prisvurdering ligger højt, kan det være, at du bliver endnu mere tændt på ideen om at sælge din bolig. Hvis prisen omvendt ligger lavere, end du forventede, kan du overveje, om det er nu, du ønsker at sælge, eller om du i stedet vil vente lidt med boligsalget.
Når det gælder boligsalg, er der mange måder til at gøre en bolig attraktiv for potentielle købere. Videoer og professionelle billeder kan gøre meget, når man ønsker at fænge potentielle køberes interesse. Hvis du lader Wilstrupbolig varetage boligsalget af din bolig, vil din bolig desuden blive annonceret flere steder på internettet samt på forskellige sociale medier såsom Facebook og Instagram. Online-eksponeringen af din bolig kan betyde, at din bolig bliver solgt hurtigere.
Wilstrupbolig udbyder flere former for boligsalg, hvor du kan have mere eller mindre medbestemmelse. Du kan også selv skræddersy, hvordan du ønsker, dit boligsalg skal være – og hvilke metoder der skal tages i brug. Måske ønsker du en videopræsentation af din bolig i stedet for et salgsskilt på din grund – det er helt op til dig. På vores hjemmeside kan du finde et overblik over de mange forskellige muligheder og varierende servicer og sammensætte din boligpakke, som du ønsker.
Hvis du vælger Wilstrupbolig i forbindelse med dit boligsalg, kan vi garantere dig, at du indgår et samarbejde med en ærlig og omhyggelig ejendomsmæglervirksomhed, der overholder alle aftaler. Det er helt centralt for os, at vores kunder oplever et tillidsbånd til os – derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at dette bånd forbliver intakt under hele salgsprocessen. 
Kontakt os allerede i dag!

Skift ejendomsmægler

Hvad skal du gøre, hvis din bolig allerede er til salg hos anden ejendomsmægler? Hvorfor er din bolig endnu ikke solgt? Er det prisen, som er for høj? Hvor mange fremvisninger har der været, og hvad er feedbacken fra ejendomsmægleren? Pas på, at din bolig ikke bare står til salg og tæller liggedage, for det kan forringe dine salgsmuligheder.
Vores anbefaling er, at du trækker boligen ud af markedet i en periode på nogle måneder. Imens vil vi gerne komme og give vores input til, hvordan din bolig kan blive præsenteret bedre, så der er større chance for, at din bolig bliver solgt.