Teglgårdsvej 605, 3. TH., 3050 Humlebæk

Tag et smugkig og gå rundt i lejligheden fra din telefon - Se 3D præsentationen.Indflytningsklar 3-værelses lejlighed med Teglgårdsvejs bedste udsigt.

På på toppen uden overboer og med fri udsigt over trætoppe, parcelhusområde og med marker ude i horisonten. Lejligheden fremstår meget lys med et naturligt lysindfald. Lejligheden indeholder: Entré, godt soveværelse, flot nyt badeværelse, flot køkken med spiseplads. Stor stue med udsigt. Fra stuen er der udgang til dejlig vestvendt altan, hvor du kan nyde den smukke udsigt med solnedgang. Endvidere endnu et godt værelse, hvor der ligeledes er fri udsigt.

Lejligheden er total indflytningsklar overalt med flotte nye gulve.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening med attraktiv lav boligydelse.

Du kan færdes rundt i området via stisystemer. Teglgårdsvej ligger blot 10 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København (35 min.) samt Helsingør (10 min.) Humlebæk er fyldt med indkøbsmuligheder med et stort indkøbscenter og små specialbutikker på Strandvejen. Humlebæk byder også på det kendte kunstmuseum LOUISIANA.