Rolfsvej 1D, 3000 Helsingør

Lyst og indbydende Rytterhus med stor sydvestvendt terrasse og solrig have.

Mulighed for 4 værelser.

På den eftertragtede adresse ”Rolfsvej” har du/I nu muligheden for at købe et skønt og hyggeligt rytterhus på 103 m2 fordelt på 1½ plan. Området er særdeles eftertragtet eftersom man har kort afstand til indkøb, skov, strand og Helsingørs charmerende handelsby.

Huset er opført i 1982 med rødbrune mursten og sprossede vinduer og døre. Huset er løbende vedligeholdt og alle tagplader er netop udskiftet. Førstesalen har endvidere to store kviste der giver masser af lys.

Huset danner sammen med 5 andre huse (Rolfsvej 1A til 1F) rammerne om et fællesareal med parkeringsplads, carporte og et grønt fællesareal. Rolfsvej 1D, som nu udbydes til salg, har egen carport og ligger som det sidste hus med hoveddør, ud mod det grønne fællesareal.

Ejendommen indeholder: Entré med trappe til første sal, lyst flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche. Dejlig lys vinkelstue med brændeovn samt udgang til skøn sydvestvendt terrasse og have. Fint køkken som ligger i åben forbindelse med stuen. Praktisk bryggersrum med vaskemaskine og tørretumbler.

Førstesalen indeholder stor repos med god plads til kontor samt to gode værelser, hvoraf det ene kan deles i to ved at inddrage repos’en. Alt efter behov, kan førstesalen også indrettes til én stor lys stue. Førstesalen har vinduer ud mod alle sider hvilket giver meget lys med sol fra morgen til aften.

Der er i forlængelse af huset opført et 18 m2 isoleret udhus ideelt til opbevaring.