Oluf Høst Vænget 7, 3000 Helsingør

Se 3D præsentationenBørnefamilie søges til at overtage dette yderst velholdte parcelhus, som er højt beliggende på en hyggelig lukket villavej i Helsingør, hvor der legende børn på vejen i alderen 2 til 12 år.

En skøn koteletgrund hvor man er helt ugenert, da der er hegn rundt om hele grunden. Her er sol fra morgen til aften. Haven er med skønne terrasser og stor græsplæne med plads til leg. Køb nu og få en gratis robotplæneklipper med i handlen og så kan I bare nyde fritiden med familien.

Huset er af nuværende ejer blevet passet og plejet og moderniseret siden 2015 hvor der bl.a. blev opsat nyt køkken, nyt badeværelse og nyt toilet. Alt fremstår fortsat flot og lækket og er klar til brug for ny ejer.

Parcelhuset er opført i 1969 med bl.a. flotte massive egeparketgulve i opholdsrum og værelser. Huset indeholder på de 135 velindrettet m2 følgende: Entre med skabe, fordelingsgang med adgang til 2 børneværelser og forældresoveværelse med skønt walk-in closet, en drøm for de fleste kvinder. Lækkert badeværelse med hængetoilet, brus og gulvvarme. Flot og rummeligt ekstra toilet med gulvvarme. Der er tænkt over tingene, så der er ens gulvklinker i begge rum.

Skøn stor og lys stue med brændeovn. Stuen er indrettet med sofaarrangement i den ene ende og spiseafdeling i den anden. Lækkert køkken som ligger i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er udstyret med alle hårde hvidevarer, herunder bl.a. indbygget avanceret kaffemaskine og køle-/fryseskab med isternings maskine. I køkkenet er der spot i loft og et klinkegulv med varme. Stort bryggers med vaskesøjle.

Fra spisestuen er der udgang til dejlig overdækket terrasse med udendørs brændeovn. Her kan man tilbringe mange gode stunder.

Carport og 2 gode udhuse forefindes også på grunden.

Få en personlig fremvisning – Ring til ejendomsmægler Kasper Wilstrup på tlf. 8181 6767