Teglgårdsvej 649, 3. th., 3050 Humlebæk

Indflytningsklar 3-værelseslejlighed med Teglgårdsvejs bedste udsigt.

Indflytningsklar 3-værelseslejlighed med Teglgårdsvejs bedste udsigt.

En ualmindelig dejlig udsigt fra denne flotte bolig, som er moderne indrettet med lækkert køkken med spiseafdeling. Køkkenet er fra 2015 og fremstår flot og minimalistisk med mørk bordplade, som giver en flot kontrast til de hvide fronter. Fra stuen har du direkte udgang til syd-vestvendt altan, med Teglgårdsvej bedste udsigt. Lejligheden fremstår meget lys med et naturligt lysindfald. De 2 soveværelser er særdeles store og har rigeligt med plads til en dobbeltseng og skabsplads. Derudover har boligen også en rummelig entré med skabsplads. Sidst men ikke mindst, rummer lejligheden et flot nyere renoveret badeværelse med gulvvarme (Renoveringen blev foretaget i november 2017).

Du kan færdes rundt i området via stisystemer. Teglgårdsvej ligger blot 10 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København (35 min.)~ samt Helsingør (10 min.) Humlebæk er fyldt med indkøbsmuligheder med et stort indkøbscenter og små specialbutikker på Strandvejen. Humlebæk byder også på det kendte kunstmuseum LOUISIANA.

Lejligheden er total indflytningsklar overalt med flotte lyse gulve fra 2018. Lukket altan og fri udsigt til grønne områder. Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening med attraktiv lav boligydelse.