Teglgårdsvej 523, 2. TV., 3050 Humlebæk

Indflytningsklar 2-værelses med mulighed for hurtig overtagelse.

Nu har du muligheden for at købe malerens egen lejlighed, hvor der er gjort ekstraordinært meget ved finish – de gamle betonlofter er spartlet og fremstår i dag med en fin glat overflade, væggene er pudset, en væg i stuen er spartlet op som et kunstværk, gulvene er malet – alt i alt en rigtig god oplevelse at komme ind i denne fine lejlighed.

Lejligheden indeholder: Stor entré med skabe, fint badeværelse med badekar, lyst køkken med udsigt til grønne fællesarealer. Fra køkkenet er der åbnet op imod stuen, hvilket gør, at man har gennemlys i lejligheden. Stuen er rummelig og kan nemt indrettes med spiseafdeling og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til hyggelig sydvestvendt altan. Endvidere forefindes et godt soveværelse.

Teglgårdsvej ligger blot 10 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København samt Helsingør. Humlebæk er fyldt med indkøbs muligheder med et stort indkøbscenter og små butikker på Strandvejen.

Ring 28432980 til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup for at aftale til fremvisning.