Teglgårdsvej 643, 3. TV., 3050 Humlebæk

Indflytningsklar 2-værelses lejlighed med udsigt over grønne arealer

Her får du/I chancen for at købe en super lækker og istandsat lejlighed, som ligger øverst i bebyggelsen (3. sal), hvorfra der er fin udsigt over området.

Lejligheden fremstår i rigtig fin stand og er indrettet som følgende: Entré hvorfra der er adgang til lejlighedens nyere og lækre badeværelse, dejligt lyst og stilrent køkken med spiseplads. I køkkenet er der en halvvæg ind til stuen, hvilket gør at man har gennemlys i lejligheden. Stor og rummelig stue med udgang til fin altan, hvor man kan sidde og nyde udsigten over det grønne område. Endvidere stort værelse hvor der er god plads til at opsætte tøjskabe.

Teglgårdsvej ligger blot 10 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København samt Helsingør. Humlebæk er fyldt med indkøbs muligheder med et stort indkøbscenter og små butikker på Strandvejen.

Ønsker du at se denne flotte lejlighed så skynd dig at ringe til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup på tlf. 2843 2980 for at aftale til fremvisning.