Skovlyet 3, 3400 Hillerød

For naturelskere, livsnydere og den pladskrævende familie

I det eksklusive Gadevang som ligger få km. fra Hillerød sælges denne store imponerende villa på hele 307 m2 bolig hertil har man ydermere 56 m2 disponible rum. Man kommer til at bo ved Sjællands største skovareal Gribskov.
Området er med små lukkede villaveje og meget store parceller, hvor mindste størrelsen på grundene skal være 2.400 m2.
Skovlyet 3 ligger på en meget skøn naturgrund på 2.400 m2 med anlagt terrasse og poolområde samt flisebelagt indkørsel med carport på 45 m2. Haven er bevaret med mange træer, buske og kæmpe rhodondendroner.
Ejendommen er opført i 2 plan og indeholder følgende: Stor entré med trappe til underetagen, lille mellemgang, originalt flisebadeværelse med brus, stort soveværelse med udgang til svalegang, kæmpe stue med pejs, store vinduespartier og udgang til svalegang, meget stor spisestue med udgang til terrasse, spisekøkken samt lille bryggersrum.
Underetagen indeholder 3 store skønne værelser (alle er godkendt til beboelse), det ene med udgang til haven og de 2 andre med udgang til poolområdet. Originalt badeværelse med kar. Sauna. Flere disponible rum bl.a. vaskekælder, vinkælder, viktualierum, lille værksted og stort opbevaringsrum.
I alle stuer og værelser er der trægulve.
Ejendommen opvarmes med jordvarme som blev installeret i 2007 og jf. energimærket er der en årlig udgift på kr. 26.582,- til opvarmning.
Lave ejendomsskatter trods grundstørrelse og denne skønne beliggenhed.
En skøn ejendom med virkelig dejlig beliggenhed! Ring tlf. 8181 6767 for aftale tid til en personlig fremvisning.