Godthåbsvænget 10, 1. TV., 3000 Helsingør

81 charmerende etagemeter + dejlig stor altan + egen lille have

Her får du 66 charmerende m2 i meget lys første sals lejlighed + 15 km2 udnyttet loftrum, der har været brugt til soveværelse, super stor skøn altan, stor fælles have samt eget havestykke til fx køkkenhave.

Lejligheden indeholder: Entré med trappe til “ loftrummet”, dejligt værelse med stort skab, hyggeligt lyst køkken med lille spiseplads, dejlig stue med udgang til altan, mindre værelse, samt badeværelse i hvidt med hvide fliser.

På den store skønne altan kan du nyde solen fra solopgangen og til ud på aftenen. En lise for sjælden at sidde her og nyde en kop kaffe og en god bog.

Her er udsigt over lokalområdet, byens tage og kirkespir, og med kik til Sverige.

Helt unik og super charmerende velholdt lejlighed med den bedste beliggenhed for enden af en blind vej, 3 min gang til bycenter og det hyggelige Helsingør med de gamle stræder og gågader. Helsingør byder på et rigt kultur, cafe og restaurationsliv. Der er skønne strande, havn og masser skov.
Byen byder på rige muligheder for at dyrke alle typer sport.

Her er børneinstitutioner og skoler tæt på.

Huset der er fra 1850 , fremstår flot og vedligeholdt, det er hvidkalket og smukt.

Ejerforeningen der består af 4 lejligheder, er sund og veldrevet, ingen fælles lån, men en pæn opsparingssum til løbende vedligeholdelse. Der er dørtelefon. Fælles vaskekælder med nyere Miele maskiner. Til ejendommen hører 3 P-pladser, og der er øvrige gode parkerings muligheder på vejen.

En sjælden udbudt lejlighed med sjæl og charme.

Vil du/I se lejligheden, så ring til ejendomsmægler Kasper Wilstrup på tlf. 28301059 eller skriv en mail til .