Kingosvej 81, 3000 Helsingør

Se 3D præsentationen190 etagemeter fordelt med 109 m2 bolig og 81 m2 høj og tør kælder.

Velkommen til Kingosvej 81, 3000 Helsingør. Inden bag plankeværket gemmer sig en dejlig og rummelig villa beliggende på virkelig skøn og ugenert grund, hvor baghaven er en lille lukket oase med sol fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Ejendommen er opført i 1954 og tilbygget i 2006. Tilbygningen er en udvidelse af stuen, så man går et par trappetrin ned til en skøn og lys opholdsstue med loft til kip, 3 velux vinder samt terrassedør ud til overdækket terrasse. I tilbygningen er der gulvvarme.

Ejendommen er indrettet således: Entre med fordelingsgang og nedgang til kælderen, flot nyere badeværelse med brus og gulvvarme, soveværelse med terrassedør ud til terrasse og baghave, lille børneværelse, funktionelt køkken, børneværelse/kontor ligeledes med terrassedøre ud til terrasse og baghaven. Dejlig stue som er opdelt med spisestue med brændeovn og den nye opholdsstue fra 2006.
Kælderen er indrettet med flere gode disponible rum samt bryggers og endnu et badeværelse.

Huset fremstår ganske fint med nyere sprossede vinduer og døre. Indvendigt vil de fleste måske lige friske boligen op med en gang ny maling og få slebet det massive trægulv, som også ligger under tæpper og vinylbeklædningen.

I øvrigt er der udhus og 2 parkeringspladser foran huset.

Ring på tlf. 8181 6767 for en personlig fremvisning.