Bergmansdalsvej 12, 3000 Helsingør

Charmerende ejendom med udsigt til Øresund. Spændende naturgrund med høje gamle træer.
På en lille lukket vej, blot 100 meter til Øresund og 1,3 km. til Helsingør. Et område som tidligere er brugt af Københavnere som eksklusivt fristed. Man mærker straks at denne beliggenhed er noget ganske særligt og sætter du pris på gode lysforhold, så er denne grund helt perfekt. Grunden er kuperet og du vil altid kunne finde en solrig plet på grunden. Huset er tilbagetrukket fra de øvrige huse og ligger nærmest omringet af naturen.
Selvom huset i dag har helårsstatus, er her året rundt en dejlig sommerhusstemning. Husets 132 m2 er fordelt på 2 plan og indeholder følgende: Entré med skabsplads og lille fordelingsgang, bryggersrum med bruseniche, renoveret gæstetoilet, fint lille praktisk køkken, hvor du har alt lige ved hånden. Fra køkkenet er der udgang til have og terrasse. Endvidere rummer boligen et soveværelse med adgang til eget lækkert badeværelse med spa-badekar. 2 skønne og meget lyse stuer, hvor der er glasparti i hele facadens bredde. Den ene stue har en flot tagkonstruktion med glas, uanset vejrforhold og periode på året er denne stue i absolut særklasse, da man både kan sidde og se stjerner og nyde lyse. Fra stuen er der udgang til skøn terrasse med udsigt over Øresund. Fra den anden stue er der trappe til husets underste etage, som består af 2 gode værelser, begge med gulvvarme.
Ydermere forefindes et godt udhus og drivhus.
Lidt om området: Tag håndklædet over skulderen og gå 200 meter og så kan du hoppe i vandet og få en dukkert. Så her er alle muligheder for at bliver vinterbader, hvis man går og drømmer om dette. Eller snup kajakken på skulderen og få de skønneste naturoplevelser på vandet. Bylivet i den gamle charmerende handelsby Helsingør ligger blot 7 min. væk på cyklen. Her er et væld af cafeer og hyggelige gader og stræder.
Livet på Bergmansdalsvej ifølge sælgerne: Huset indvendige hjerterum må være spisestuen med gulvvarme og glastag. At sidde og kigge op på glastaget er vores absolutte bedste spot. Her kan man følge med i himmelens ændring og samtidig er her en skøn udsigt til havet og områdets gamle træer fra de store vinduespartier.
Udendørslivet er nærmest som et lille eventyr. Her er både urtehave og mange terrasseområder. Året igennem kan man følge dyrene i haven.
På terrassen (træterrassen) er der skønt at sidde og spise, hvor man kan følge livet på havet og samtidig være lidt i skjul bag den tætte vegetation.~~
Græsplænen på niveauet over huset er skøn - her har vi holdt Skt. Hans, ligget i hængekøje og holdt kæmpefest med opslået telt.~
Lyder denne bolig noget for jer, så ring på tlf. 28301059 og book en fremvisning.