Fredskovhellet 18, 1. TH., 3400 Hillerød

Udsigt over området og endda med solnedgang.

I udkanten af sygehuskvarteret har du nu muligheden for, at købe en stor lækker 4 værelses lejlighed med sydvest vendt altan. Ud over at du kommer til at bo i et roligt område med godt naboskab, kommer du også til at bo i en veldrevet og sund ejerforening.

Har du børn i skolealderen, så kan de trygt komme via stisystemer til Grønnevang Skole. Er du til natur og løbeture i skoven, så ligger Store Dyrhave lige rundt om hjørnet.

Indkøbsmuligheder ligger også indenfor kort afstand af lejligheden.

Velkommen indenfor i denne rummelige og store lejlighed på 109 m2, som er indrettet således: Entré med fordelingsgang, et gæstetoilet med lyse klinker i gulv, et flot køkken med lille spiseplads, 2 børneværelser, stort soveværelse med skabsplads. Fra soveværelser er der adgang til flot flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Stuen er meget lys og rummelig, hvor der både er plads til sofaarrangement og spiseafdeling. Der er store vinduer i stuen, hvor man kan nyde udsigten over området. Endvidere er der udgang til sydvest vendt altan, hvor man kan sidde og slappe af i solens stråler. Bliver varmen for meget, kan du trykke på knappen og så kører 2 store markiser ned og skygger.

Her får du en yderst velholdt lejlighed, hvor sælgerne i deres ejertid fået lavet nyt køkken, nyt badeværelse, nyt toilet, opsat nye radiatorer, udskiftet el i lejligheden, opsat 2 elektriske markiser, skiftet de fleste ruder og senest fået udskiftet hoveddøren til en tyveri- og brandsikret dør. I lejligheden er der originale massive egeparketgulve, som sælger løbende har olieret.

Så ring til flyttemanden for her behøver du ikke at afsætte tid eller penge til istandsættelse. (Dog hvis du ønsker en egoist lejlighed, vil man have mulighed for at lave en åbning i stuen ind imod de 2 børneværelser, som kan omdannes til f.eks. en stor spisestue).