Peter Willemoes Vej 1, 3000 Helsingør

Her vågner du op med udsigt til vandet

Denne her smukke villa vil du elske, fra første øjeblik du træder ind i huset…
Her vågner du op til solopgang over Øresund, lyder det skønt? Hvis ja, så læs videre eller ring allerede nu på tlf. 28301059 og bestil en fremvisning.
Har ud brug for at læse mere, så kommer hele beskrivelsen her:
Smukt og klassisk murermestervilla fra 1915, beliggende med udsigt over byens tage og med Kronborg og svenske kysten i baggrunden.
Du kommer til at bo for enden af en hyggelig villavej i Jyllandskvarteret kun 2 min. gang til den lille park, kaldet Smørhullet. Og kun 7 min. gang til Helsingørs gamle charmerende by. Når du ankommer til ejendommen, parkerer du bilen i indkørslen og herfra går du direkte ind til en dejlig have med flere små hyggekroge og terrasser. Samtidig er haven anlagt med lille græsplæne samt flot beplantning med gamle træer og buske.
Fra villaens præsentable indgangsparti kommer du ind ad den flotte hoveddør til de 140 velindrettede m2, som er indrettet således: Entré med trappe til 1. sal og nedgang til 70 m2 kælder, super lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Husets hjerterum, som består af et dejligt køkken i åben forbindelse til spiseplads og sofastue. I dette skønne rum er der både brændeovn og udgang til haven. Det bør også lige nævnes, at der er en loftshøjde på ca. 3 meter og her er et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra sofastuen er der franske fløjdøre til en hyggelig lille stue med plankegulv.
1. salen består af 2 gode børneværelser, et rigtig flot badeværelse med badekar og et skønt forældresoveværelse med udgang til stor balkon. Fra 1. salen er der flere steder, hvor du kan stå og nyde udsigten over områdets tage og vandet i horisonten.
Kælderen er som sagt på 70 m2 og er indrettet med flere disponible rum heriblandt vaskekælder.
Ejendommen er i de sidste 26 år passet og plejet og renoveret og derfor fremstår ejendommen i dag yderst velholdt.
En fantastisk villa til en overkommelig pris, hvor både ejendomsskatter og værdiskat er lav. Kun kr. 3.600,- i ejerudgift pr. måned.