Humlebæk Strandvej 22, 3050 Humlebæk

Lave ejerudgifter og lave varmeomkostninger. 6 værelser fordelt på 176 m2.
Er I den store pladskrævende familie, som har brug for mange værelser? Eller er I familien som generelt bare godt kan lide god plads? Nu har I muligheden for at købe denne dejlige bolig, som ligger centralt i naturskønne og rolige Humlebæk. Grunden er et kapitel for sig med smukke gamle buske og træer, baghaven er totalt ugenert i perioden, hvor alt er i flor. Samtidig er der sol fra formiddag til solnedgang. I forhaven, som ligger ud mod Strandvejen, er der plads til at parkere 2 biler under stor dobbelt carport.
Huset fremstår i rigtig fin stand, hvor man i sommeren 2017 har fået nyt tegltag med ekstra isolering, samtidig er der isoleret i etageadskillelsen i 2013. For ny køber, er der mulighed for at lave en lækker tagterrasse på ca. 24 m2.
Boligen er på hele 176 m2 + 9 m2 kælder og er indrettet således: Entré med klinkegulv og flot trappe til 1. sal, nedgang til lille men yderst praktisk kælder, hvor der er i dec. 2010 er installeret nyt naturgasfyr. I kælderen er der også vaskesøjle. Flot lyst køkken fra sommeren 2013 med lille spiseplads. I køkkenet er der klinkegulv (magen til entréen) med gulvvarme. Meget stor stue/spisestue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse samt haven. Fint badeværelse med badekar, lille værelse/kontor, samt kæmpe soveværelse med adgang til lille værelse, som nemt kan omdannes til walk-in closet. Der er også udgang til østvendt terrasse. Det store soveværelse, vil også kunne gøres mindre og så i stedet gøre stuen endnu større.
Førstesalen rummer 3 værelser (oprindeligt 2 med stor repos), hvoraf det ene med terrassedør, hvor ny køber evt. kan opføre en sydvendt tagterrasse. Desuden rigtig fint badeværelse med nyt gulv, som er holdt i den oprindelige gamle stil.
Humlebæk er beliggende i Fredensborg kommune og har bl.a. den store fordel, at der er lave ejendomsskatter. Beliggenheden er for langt de fleste i top, da der er under min. 5 til skov, hundeskov, Øresund, indkøb, station, institutioner samt kun 30 minutter til København med Kystbanen.
Som tidligere omtalt er der lave varmeomkostninger, sælgers faktiske årlige varmeforbrug er kr. 7.658,-.
Vil du læse mere om området, så er der vedhæftet en lille guide fra nuværende sælger, som fortæller, hvilke steder de sætter pris på i Humlebæk.