Fredsvænget 1, st., 3000 Helsingør

LAVE ejerudgifter / Fjernvarme på vej.Som ejer af denne skønne lejlighed, har man en unik mulighed for at leje sin bolig ud på dagsbasis via f.eks. Air BnB. Sælger har oplyst, at man kan få 1.000,- i døgnet.

Super hyggelig og charmerende ejerlejlighed beliggende på hjørnet af Fredsvænget og Rosenkildevej, blot 300 meter til Helsingør Bycenter.

Lejligheden har et boligareal på 76 m2 + lille udestue + adgang til stort kælderrumpå 20 m2. Til lejligheden er der brugsret til vaskekælder, parkeringsplads og skøn solrig gårdhave.

Velkommen indenfor i denne høje stuelejlighed: Entre, badeværelse med brus, stort soveværelse med plads til skabe, funktionelt køkken, 2 virkelig smukke og hyggelige stuer med stuk, rosetter og plankegulve. Derudover udestue som er inddraget i boligen men ej registeret og godkendt til beboelse.

Der er vinduer fra år 2007 i lejligheden.

Sælger elsker at bo her, men nu er familien vokset og består af 2 voksne og 2 børn, hvorfor det nu er tid til at finde en større bolig.

Sælger har nydt og anvendt gårdhaven virkelig meget og så har de sat pris på den korte afstand til den gamle charmerende by, stranden, stationen, Kronborg mm.