Violvej 12, Tulstrup, 3400 Hillerød

208 velholdte m2 med bl.a. 4 værelser, 2 store stuer, 2 badeværelser

Lev livet med luksus og leg i børnevenligt og stille område få km. fra Hillerød.

Søger I en stor rummelig og velholdt bolig beliggende i børnevenligt område, så kan Violvej 12, Tulstrup, 3400 Hillerød blive jeres nye hjem.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og fremstår i dag i rigtig fin stand både indvendigt og udvendigt. Der er bl.a. nyere vinduer og døre, gulvvarme i størstedelen af boligen, kæmpe havestue mm.

Boligen er perfekt for den pladskrævende familie. Her får I egen forældreafdeling og separat børneafdeling, i hver sin ende af huset og flere gode store stuer som samlingspunkt.

Ejendommens boligareal er på 208 m2 og indeholder: Entré med fordelingsgang, 3 gode børneværelser, badeværelse med både brus og badekar/spa, stort praktisk bryggersrum. Lyst og pænt køkken i åben forbindelse med stor stue, som både har plads til sofagruppe og spiseafdeling. Ydermere endnu en stor skøn opholdsstue med brændeovn. Herfra er der adgang til forældresoveværelse med walk in closet og eget badeværelse med brus.
Fra stuerne er der udgang til en virkelig dejlig havestue, hvor dørene kan foldes og køres til side. Havestuen kan opvarmes.

I haven er der vildmarksbad til de voksne og en stor skateboards rampe til børnene.

Sælger har haft et varmeforbrug på blot kr. 11.145,- i år 2020.