Kongevejen 79, 3000 Helsingør

VIRTUELT 3D PRÆSENTATIONHer får du virkelig meget for pengene. 125 m2 velholdt villa fra 1986 med et fint energimærke. 50 m2 garageanlæg og gode parkeringsforhold i den skønne baghave.
Få min. gang fra Jyllandskvarteret, der må betragtes som et af de mest eftertragtede villaområder i Helsingør, hvor der er kort afstand til den gamle charmerende by med skønne butikker, små stræder og dejlige cafeer. Fra ejendommen er man kun 100 meter fra den lille park, hvor der er mulighed for at nyde gåture og afslapning i grønne omgivelser.
Tilbagetrukket og nærmest ugenert fra Kongevejen, ligger dette velholdte og fine hus som blev opført i 1986. Grunden er lettere skrående og man har god bevoksning ud mod vejen og så huset ligger afskærmet.
Ejendommen opvarmes med naturgas og der er gulvvarme i hele stueetagen. Huset er på 125 m2 og de er indrettet således: Klinkebelagt entre med trappe til første sal. Fint flisebadeværelse med bruseniche. Hyggelig stor stue opdelt med sofaarrangement og spiseafdeling. Rigtig pænt og lyst HTH køkken med lækker massiv bordplade og gode hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åbent forbindelse med spiseafdelingen. Endvidere godt og praktisk bryggers med udgang til baghaven.
Første salen indeholder 2 gode børneværelser samt stort forældresoveværelse med udgang til balkon.
Forhaven er anlagt af en havearkitekt og baghaven er meget solrig og ligger ugenert. Der er flere frugttræer i baghaven. Der er både en solterrasse og en overdækket terrasse i baghaven.
Et skønt garageanlæg på 50 m2 med mange muligheder. Lige fra den lille selvstændige håndværker til dem som bare sætter pris på, at bilen altid holder i tørvejr.
Jf. energimærket er den årlige beregnede udgift til varme blot kr. 7.200,-.