Slåenbækken 5, Ny Hammersholt, 3400 Hillerød

Se 3D præsentationen og gå rundt i huset fra din computer.I det naturskønne område Ny Hammersholt kun 3,5 km. fra Hillerød Centrum.
Velkommen til et yderst velholdt enderækkehus med områdets nok bedste beliggenhed. Ud over at det er et enerækkehus, ligger huset højt hævet og med udsigt til træer samt i vinterperioden til marker. Når du ankommer til ejendommen, parkerer du bilen i din egen carport og tværs over den lille vej og ind af havelågen til den lille hyggelig gårdhave med morgensol. Her finder du også et godt redskabsskur.
Ejendommens boligareal på 114 m2 er indrettet således: Entré med fordelingsgang og trappe til første sal, praktisk bryggersrum og gæstetoilet. Ældre men velholdt køkken i åben forbindelse til spiseplads og stuen. Her er store vinduespartier ud mod baghaven. I stuen er der både brændeovn og varmepumpe.
Første salen rummer hele 4 værelser samt ejendommens badeværelse med brus.
Ejendommen er gennem tiden passet og plejet, hvilket også ses af rapporterne som er udarbejdet. Ligeledes er det er meget fint energimærke eftersom sælger har fået udskiftet ruderne og ekstra isoleret loftet.
Området er med flere skønne fællesarealer og man er både tæt på skov og golfbaner.
Book en fremvisning allerede i dag, ring på tlf. 8181 6767.