Fr Leyels Vej 9, 3070 Snekkersten

Velholdt og velbeliggende parcelhusVelholdt parcelhus indrettet med forældreafdeling og børneafdeling i hver ende af ejendommen og med hvert sit badeværelse.

På lille lukket villavej i super børnevenligt område i Snekkersten udbydes dette velholdte og praktisk indrettet parcelhus fra 1980. Ejendommen er beliggende højt hævet så der er fri udsigt over områdets huse. En nem og overkommelig have, hvor man har sol fra morgen til aften.
I Snekkersten er der bl.a. gode indkøbsmuligheder, institutioner, sportsfaciliteter, dejlig strand, togforbindelse til Kbh. samt et godt stisystem i området.
Ejendommens boligareal er på 151 m2 og indeholder følgende: Entré med fliser, bryggers med mulighed for opsætning af vaskesøjle mm., fordelingsgang til børneafdeling med fint badeværelse med badekar. Værelse med indbyggede skabe. Stort værelse med udgang til haven.
Pænt og funktionelt køkken som ligger i åben forbindelse til meget stor stue med brændeovn og udgang til solrig have.
Forældresoveværelse med adgang til eget badeværelse med brus.
Der forefindes endvidere carport, udhus og overdækket terrasse.
Som sagt er denne beliggenhed særdeles attraktiv, da man har den skønne natur lige rundt om hjørnet om man skal en tur til vandet eller i skoven. Et skønt sted hvor de fleste familier vil stortrives. Indenfor en radius af 2 kilometer findes der 3 skoler, gymnasium, flere vuggestuer og børnehaver, ja og sågar en biograf.

Området er omkranset af hav, strand og skov, og der er samtidig kort afstand til den~gamle charmerende handelsby Helsingør med mange specialforretninger,~hyggelige cafeer og spisesteder. Tager I Kystbanen kan I være på Hovedbanegården i København på ca. 40 min.

Ring og aftalt tid til en personlig fremvisning.