Langebjergvej 361, 3050 Humlebæk

Villa beliggende i populært børnevenligt område med Energimærke B

Yderst præsentabel villa beliggende i populært børnevenligt område.Søger I en stor villa i god stand og med et godt energimærke, ja så er denne ejendom måske den helt rigtige for Jer.

Når du drejer ind af Langebjergvej lægger du straks mærke til denne store og præsentabel ejendom, som skiller sig positiv ud på den lille lukket vej. Når du ankommer til ejendommen, kan du parkere bilen under den store dobbeltcarport, som har et dertilhørende isoleret udhus.

Villaen er opført i 1987 med røde mursten med betontegltag. Villaen har fået udskiftet døre og vinduer i 2017. Villaen har et boligareal på 188 m2, fordelt med 108 m2 i stueplan og 80 m2 på første sal. Indretningen er som følgende: Entré med trappe til 1. sal. Stort praktisk bryggersrum med egen indgang. Husets hjerterum som er et lækkert nyere køkken i åben forbindelse med stor lys spisestue. I køkkenet/alrummet er der klinkegulv med gulvvarme. Fra dette skønne rum er der udgang til dejlig fliseterrasse og have. I stueplan forefindes 3 børneværelser samt et rigtig pænt flisebadeværelse med brus. Førstesalen er indrettet med meget stor opholdsstue med udgang til balkon. Stort forældresoveværelse samt et dejligt badeværelse.

Haven er forholdsvis nem at passe, da der er anlagt en stor græsplæne til glæde for børnene.

Området: Beliggenheden er helt perfekt for en børnefamilie, Langebjergskolen og Langebjerghallen ligger blot 2 min. gang fra huset. Vuggestue, børnehave og Humlebæk lilleskole ligger i gåafstand til huset og børn kan færdes sikkert via stisystemer rundt i området. Humlebæk er fyldt med indkøbsmuligheder med et indkøbscenter og en masse små specialbutikker på Strandvejen. Humlebæk har bl.a. togforbindelser til Helsingør St. (10 min.) samt ~København H (35 min.) ~

Ja, Humlebæk har meget at byde på, også gode strande, Louisiana, gode restauranter og et hyggeligt havnemiljø med en lille fiskehandler og meget mere.

Ring på tlf. nr. 28432980 til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup for at aftale en fremvisning.