Tyrsbakke 1, 2840 Holte

Super attraktiv beliggenhed i Søllerøds bedste område

Beliggenhed – Beliggenhed - Beliggenhed
I et yderst smukt og eksklusivt villaområde kun 15 min. kørsel fra København med mange grønne områder, Søllerød Kirkeskov, Ravnholm Skov, Mølleåen og Attemosen med sin egen fiske sø , Søllerød Slot, Søllerød Kro, forbløffende gode indkøbsmuligheder og rigtig gode skoler i gåafstand. – Hvad kan man forlange mere af beliggenheden. En skøn og virkelig solrig og velplejet grund

Ejendommen
Er gennemrenoveret i 2005, Med gennemrenovering menes der en tilbundsgående udskiftning af alt VVS, det vil sige alle vandrør er nye, udskiftning af hele elinstallationen til det nyeste indenfor IHC, Varmeanlægget er nedtaget og i stedet monteret varmepumpe med meget lave varmeudgifter.

Indretningen
De 170 m2 er indrettet med møblérbar entré, lækkert gæstebadeværelse med brusepanel, praktisk bryggers med vaskefaciliteter.
Husets hjerte er det store alrum i åben forbindelse til det flotte køkken og store panoramavinduer og døre overalt til haven og til solterrasse og den store overdækkede terrasse med godt indrettet opvarmet udekøkken, der fungerer som en ekstra stue langt hen på efteråret.

1.st. salen rummer mange muligheder og er i dag indrettet med elegant badeværelse med brusekabine med damp m.v. Soveværelse samt kæmpe stor stue med praktisk udnyttet skunk og med udgang til bred balkon/terrasse, hvorfra der er den mest fantastiske udsigt over området, skoven etc. 1. salen kan let indrettes med flere værelser efter behov, se plantegningerne.

Prisen
Er utrolig lav for en ejendom med denne beliggenhed og findes ikke bedre.